Nikad nije kasno

Svi mi imamo neke neostvarene želje i snove. Jedan od mojih je bio klasičan balet još od malih nogu. Kao mala sam išla na časove, čak bila primljena u Lujo Davičo, međutim već posle prvog časa sam odustala, ali ljubav prema baletu, pogotovo klasičnom, mi je ostala, a to sam shvatila dosta kasnije u poodraslom dobu.

Dugo sam bezuspešno tražila časove koji nisu za decu, i kada sam prestala da tražim, na facebooku su me našle informacije o tome. Čak mi je godinu dana trebalo da se nateram da isprobam to – klasičan balet za odrasle i malo je reći da sam oduševljena.

Verovatno je i doživljaj kompleksniji i intenzivniji sada, jer sa godinama stvari počneš da posmatraš i doživljavaš na drugačiji način i više vrednuješ neke stvari koje su nekada bile razumljive same po sebi. Tako da eto mene u srednjim četrdesetim napokon radim nešto rekreativno za sebe što me je oduvek interesovalo 😊.

Nije mi namera da ikoga ubeđujem da treba da ide na časove klasičnog baleta, već hoću da kažem da nikad nije kasno da pokušate da ostvarite svoje želje i snove, bilo da je gluma, slikanje, jahanje, trčanje maratona, pisanje, pevanje… jer stvarno je osećaj fenomenalan.

SUMA SUMARUM

Cilj: uraditi nešto za sebe

Highlight: fenomenalan osećaj kad sebi ostvariš neke želje i snove

Trajanje: dokle god vam prija

p.s. ostavljam ovde i link za školu klasičnog baleta u Beogradu – za one koji su zainteresovani. Nemaju sajt već fb stranicu Klasičan balet za odrasle početnike ˝Kao balerina˝