Kafanica – etno restoran na Košutnjaku, koji ima žive kokoške🙂

Po lepom vremenu, kada se uželite roštilja i domaće klope, simpatičan restoran na Košutnjaku u domaćem etno kitnjastom stilu, nudi finu bašticu i korektni roštilj. Simpatičan je dodatno zbog toga što po restoranu slobodno šetaju i kokoške, pa ko je gadljiv onda bolje da zaobiđe, ali meni je baš bilo autentično.

Ovaj restoran radi u zimskom periodu i enetrijer im je skroz domaćinski i veseo, potpuno mu paše, ali nekako ja barem Košutnjak posećujem češće kada priroda zaživi, pa zbog toga pominjem lepše vreme. Kažu da petkom i subotom naveče imaju i živu muziku, pa taman možete da kompletirate etno doživljaj.

Sunce mi je išlo direkt u objektiv kada sam fotkala spoljašnjost, pa se ne vidi najbolje ali sam stavila tih par fotkica iz Kafanice da možete bolje sebi da dočarate, i da imate na umu kada idete na Košutnjak a želite etno doživljaj.

 

SUMA SUMARUM

Ambijent: kitnjasti etno stil, prijatna atmosfera

Highlights: autentičan ambijent

Klopa: korektan roštilj

Cene: srednje $$$

Moja preporuka: otići za promenu, jer je skroz blesav enterijer a da kokoške šetaju kafanom, to do tada nisam bila doživela😆

Napomena:  rezervacija poželjna, najviše iz razloga da ulovite bolje mesto

Njihov sajt:  kafanicabg.com

Tip za dodatni sadržaj: iskombinovati sa još nekim aktivnostima na Košutnjaku, ukoliko ne želite samo zbog restorana da dolazite  – npr. otići na piće u poznati Aleksandar klub na ski stazi sa lepim pogledom na Beograd pre ili posle klope, na vama je da odlučite🍸