Kućni gadgeti – nekoliko ideja da dobijete ideju :-)

Svako malo da bismo se oraspoložili i uveli malo ˝dinamike˝u kuću mi uzimamo neke ˝gadgete˝. Da se razumemo, može se i bez njih, ali zar nije slatko kada ukrasiš kuću nekim detaljem, ili kada ti dođu gosti na klopu ti serviraš klopu na malo drugačiji način, pa se svi zabavljate (ne ulazim ovom prilikom u to kakva je klopa😜)

Pošto tako ˝šnjuramo˝ po sajtovima i prodavnicama sa koje kakvim zezalicama za kuću, čak i kad idemo na neko putovanje (ps. i muzejske radnje imaju pregršt toga da znate), nekako mi se čini da može biti interesantno da podelim ideje i informacije i o tome na blogu, jer cilj bloga jeste da lepo živimo!!!! Em što možete oraspoložiti sebe ali i nekog drugog ˝nesvakidašnjim˝ poklonom.

 

Nekoliko ideja koje sam htela ovom prilikom sa vama da podelim

  • Doorstoper ženska cipela (znam da će muški da komentarišu samo još jedna cipela u kući od svih silnih tvojih fali) ali vam mogu reći da se i muškima svidela fora. Tip: može da bude zgodan poklon i nekom za useljenje
  • Kasica prasica (Kare) – i🐖 i 💰

    zar nije prava:-)
  • Podmetači za čaše, tj milje. Može da se koristi i kao dekoracija na zidu, al smo se mi odlučili da koristimo kao milje/podmetač. Ps. jedino je brisanje prašine malo smaranje (Barselona –  Gaudijev muzej)
  • Otvarač za flaše, ovaj je bio skuplji item (Alessi), ali svaki put me razveseli kad otvaram flaše (moram da priznam da ne umem sa onim standarnim da otvaram iako sam pokušavala u više navrata) al što i da se mučim kad se sa ovim razveselim i pre nego što je flaša otvorena, jer širi ruke kad se koristi:-)
  • Za one koji vole more – nije nigde kupljeno al je sakupljano po restoranima od onog što smo klopali
  • Kad niste lovac a volite životinje i boje, nama se skroz svidelo da okačimo jelenka u trpezariju:-) Flat

  • Ukoliko ste se pitali šta je u onom ogledalu na naslovnoj fotki ovog članka, to je viseći čiviluk:-).

Ovo sam sada pobrojala par stvari, čisto da možete možda već sada da dobijete neku ideju

Inače mi najčešće šnjuramo:

U Beogradu: radnja u Delta cityju preko puta Maxija, Kare (kod Doma Sindikata), al bogme i u Ikei ima tih malo korisnijih sitnica

U Ljubljani: 1001 dar i Flat

Online: Lovethesign i Monoqi – jedino što je problem što nemaju dostavu u Srbiju

Kad putujemo: muzejske radnje i specijalizovane radnje (ako naletimo)

 

SUMA SUMARUM

Svrha: razveseliti sebe i dom, ali i druge neobičnim poklonom

Gde pronaći zezalice:  BG (radnja u Delta city-ju, Kare, Ikea), LJU (Flat i 1001 dar), online Lovethesigh i Monoqi  al uvek držati otvorene oči čak i na putovanju🤓.